بیانیه مطبوعاتی | Heron & QUAT Industrial شراکت استراتژیک خود را در مکزیک اعلام کرد

تولوکا، مکزیک، جولای 25 هفتم , 2024:  Heron Intelligent Equipment Ltd. کت شراکت استراتژیک با مکزیک را اعلام کرده است’s QUAT Industrial، که هدف آن ارائه ارزش افزایش یافته به مشتریان Heron و QUAT در منطقه است. با ترکیب منابع هر دو شرکت، مشتریان از سبد محصولات گسترده، خدمات نصب و نگهداری بهبود یافته و مشاوره مهندسی متناسب با نیازهای مختلف تولید کنندگان مکزیکی بهره مند خواهند شد.

از سال 2020، QUAT خدمات نصب ماشین آلات و خطوط کامل را برای تولید کنندگان اروپایی در آمریکای شمالی (مکزیک، ایالات متحده آمریکا و کانادا) ارائه کرده است. Heron که بیش از 30 سال در بازار جهانی فعالیت می کند، یک رهبر ثابت در جوشکاری مقاومتی و فن آوری اتصال خود سوراخ است. هرون ماشین‌های جوشکاری مقاومتی و همچنین سیستم‌های پرچ خود سوراخ‌کن و پرچ‌ها را برای استفاده در خودروسازی، کالاهای سفید، تهویه مطبوع و صنایع عمومی طراحی و می‌فروشد.

این همکاری علاوه بر تثبیت حضور در بازار در مرکز مکزیک، زمینه را برای گسترش بیشتر در مناطق اطراف فراهم می کند. هر دو شرکت متعهد به ارائه راه حل های صنعتی نوآورانه و مقرون به صرفه هستند. شراکت نشان دهنده یک فرصت قابل توجه برای رشد است و انتظار می رود که تأثیر مثبتی بر مشتریان داشته باشد.

برای اطلاعات بیشتر لطفا تماس بگیرید:

• رنه زو ، رئیس توسعه تجارت بین الملل & ESG، تجهیزات هوشمند Heron، +44 07377104888، renez@heronwelder.com
  • ادواردو کارمونا،  مدیر بازرگانی، کوات صنعتی، +52 722 522 3781، ventas@quatindustrial.com

شرکت تجهیزات هوشمند هرون Ltd  یک تولید کننده تجهیزات اتصال فلزی با تکنولوژی بالا است که در R&D و ساخت تکنولوژی جوشکاری مقاومتی، کلینچ و پرچ. هرون که در سال 1991 تأسیس شد، جوشکارهای پیشرفته و خطوط تولید خودکار را برای مشتریان قطعات خودرو توسعه داده است. & قطعات، کمپرسور، برق فشار ضعیف، لوازم خانگی، تولید صنعتی و سایر صنایع. در سال 2024، هرون بیش از 400 کارمند ماهر و کارخانه ای به مساحت 54000 متر مربع داشت. https://www.heron-welder.com/ )

صنعتی QUAT   بهترین گزینه برای نصب، برنامه نویسی و نگهداری تجهیزات صنعتی می باشد. ما یک شرکت اختصاص داده شده به توزیع ماشین آلات هستیم، هدف اصلی ما برآوردن نیازهای مشتریان و تضمین کیفیت خدمات است. ما پشتیبانی فنی دو زبانه، در دسترس بودن برای سفر و معامله مستقیم با تولید کنندگان تجهیزات را ارائه می دهیم ( https://quatindustrial.com/ ).

Press Release | Heron Technologies moves to new facility in Indianapolis
بعد
توصیه شده برای شما
اطلاعاتی وجود ندارد